Het intakegesprek

Als u interesse hebt voor een of meer van de behandelingen van Skin Sense, begint de huidexpert graag met een intakegesprek. U kunt dan vertellen wat voor u belangrijk is als het gaat om uw huid. Ondertussen zal de huidexpert kijken wat zij denkt dat uw huid het hardst nodig heeft. Ook kan zij uitleg geven over de behandelingen die u aanspreken en/of die zij geschikt voor u vindt. In goed overleg wordt er dan een plan opgesteld. Bij iedere behandeling wordt vervolgens besproken of u tot nu toe tevreden bent, om te bepalen of het plan eventueel moet worden bijgesteld. Ook krijgt u advies op maat over de huidverzorging thuis. Een optimale samenwerking tussen de huidexpert en de cliënt leidt uiteindelijk tot de beste resultaten.

Ieder plan en iedere behandeling van Skin Sense wordt gepersonaliseerd op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Ook wordt er rekening gehouden met uw leefstijl, medicatie, allergieën en eventuele contra-indicaties. Vandaar dat de huidexpert al deze zaken deze goed in kaart moet krijgen. Daarom is het voor haar belangrijk om voldoende tijd uit te trekken voor het intakegesprek.

Gratis huidanalyse of korte kennismakingsbehandeling

Weet u nog niet zeker of u met Skin Sense in zee wilt gaan en hebt u behoefte aan een korte kennismaking, dan hebt u twee opties. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende en gratis huidanalyse van 15 minuten, waarbij uw huid volgens de Face Mapping methode zone voor zone wordt geanalyseerd. Hierna krijgt u een kosteloos huidadvies. Een andere manier om kennis te maken met de praktijk is het boeken van een Flash Treatment, een van de Flash Treatments van Skin Sense, waarbij u eveneens een nauwkeurige huidanalyse krijgt, aangevuld met een grondige gezichtsreiniging en het aanpakken van één specifieke zone of één specifiek probleem. De Flash Treatment is een behandeling van 20 minuten.

De behandeling

Iedere behandeling begint met een intensieve reiniging en een uitvoerige huiddiagnose, waarbij de gezichtshuid wordt verdeeld in 14 zones en de huidconditie per zone in kaart wordt gebracht – volgens de Face Mapping methode van Dermalogica. Op basis van de diagnose die hieruit volgt – en uiteraard rekening houdend met de zaken die in het intakegesprek naar voren zijn gekomen – wordt voor u een behandelplan op maat gemaakt.

De behandelingen zelf zijn dus helemaal afgestemd op u persoonlijk. Als er gebruik wordt gemaakt van moderne apparatuur, dan krijgt u hierover eerst een korte uitleg, zodat u weet wat er gaat gebeuren en waarom.

Tijdens de behandelingen past de huidexpert verschillende gepersonaliseerde massagetechnieken toe, die de huidfuncties stimuleren maar tegelijkertijd rustgevend zijn. Er wordt gewerkt met drukpunten volgens de Touch Therapie van Dermalogica, afgestemd op de behoeften van de cliënt.

Na de behandeling geeft de huidexpert u deskundig en persoonlijk advies, onder andere over de producten van Dermalogica die zij het meest geschikt voor u vindt. Om deze zelf te testen, te ruiken en te voelen, kunt u plaatsnemen aan de Skin Bar, een unit met testers van Dermalogica. Uiteraard kan de huidexpert u precies uitleggen hoe u een product zelf thuis het beste kunt gebruiken. Zo begeleidt zij u op weg naar de beoogde resultaten.