Fris en stralend naar college? Het kan!

Anti-kater behandeling

Het kan zomaar gebeuren… dat je ‘per ongeluk’ wat te veel alcohol hebt gedronken op een gezellig feestje en dat je gezicht er ’s ochtends niet al te florissant uitziet.

Je voelt je behoorlijk brak, maar je moet straks wel uitgerust en verzorgd verschijnen op een belangrijke afspraak. Speciaal voor die momenten biedt Skin Sense deze anti-kater behandeling aan.

Waarom je deze behandeling zou willen boeken? Om ten minste vijf redenen:

  • Je mag lekker languit ontspannen in de behandelstoel.
  • Je kunt eventjes goed bijkomen en genieten van een Healthy Power Boost Cocktail.
  • Je krijgt een heerlijk ontspannende hoofd- en gezichtsmassage.
  • Je wallen worden weggewerkt met een verfrissend en verkwikkend masker.
  • Ondertussen kun je luisteren naar de muziek waar jij je het prettigst bij voelt!

Zo kun je zelfs na het wildste feestje weer met een frisse uitstraling en een goed gevoel de straat op!

Study Stress Treatment

Je hebt dagen – en misschien zelfs nachten – achter elkaar alleen maar zitten studeren, en je begint behoorlijk uitgeput te raken. Ondertussen is de stress van je gezicht af te lezen en worden je wallen steeds dieper. Hoogste tijd voor een break, en wel in de behandelstoel van Skin Sense!

Van deze behandeling ga je namelijk gegarandeerd opknappen. Lichaam en geest kunnen zich ontspannen tijdens een hoofd- en gezichtsmassage en komen nog verder tot rust wanneer je een heerlijke rug- en schoudermassage ondergaat. De massages hebben een sterk kalmerende en tegelijk vitaliserende werking. Daarnaast wordt er een reinigend, verfrissend en verkwikkend masker bij je aangebracht. Na afloop van de totale behandeling voel je je absoluut herboren!

Cum Laude Treatment

Heb je eindelijk dat beslissende examen gehaald, en ben je klaar met je studie? Dan heb je de Cum Laude Treatment van Skin Sense dubbel en dwars verdiend! Alles wordt uit de kast gehaald om jou dat feestelijke schoonheidsgevoel te geven: een grondige peeling voor een heerlijk zacht huidje, een weldadige Oosterse massage om diep te ontspannen en weer helemaal op te laden, en lekkere warme kompressen met kruiden die speciaal voor jou worden geselecteerd. Naar behoefte kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een zuiverende, stimulerende, verfrissende, activerende of juist rustgevende werking. Of laat je verrassen – maar verwennen wordt het sowieso!