Skin Treatment (30 / 60 minuten)

Deze behandeling is een goede aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging thuis. De huid wordt gestimuleerd, gevoed en verzorgd. De huidexpert geeft u een gezichtsmassage die de huid ontspant. Ook wordt er een speciaal masker gebruikt om de huidfuncties naar behoeven te stimuleren of juist te kalmeren. De huidverzorgende behandeling houdt de huid in een goede conditie. U gaat naar huis met een mooie en stralende huid.

Skin Treatment special (75 minuten)

Deze speciale behandeling is zeer geschikt om uw huid in topconditie te brengen. Het MultiVitamin Power Serum met een hoge concentratie aan werkstoffen dringt diep door in de huid en stimuleert de huidfuncties. Om de impact van de vitamines op de huid te optimaliseren wordt er een speciaal masker gebruikt. De ontspannende massage die onderdeel is van de behandeling geeft de huid weer energie. Na afloop is uw huid in topconditie en voelt heerlijk zacht aan

Skin Treatment super (90 minuten)

In deze uitgebreide huidverzorgende behandeling starten we met intensieve reininging en een huidpeeling om de huid super schoon te maken. De uitgebreide relaxmassage kalmeert de huid en geeft direct een ontspannen gevoel. Na de aangename, warme compressen sluiten we de behandeling af met een voedend masker of een verzorgede en beschermende créme. Dit alles zorgt voor een stralende huid die heerlijk veerkrachtig, soepel en zijdezacht aanvoelt.