Skin Treatment (30 / 60 minuten)

Deze behandeling is een goede aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging thuis. De huid wordt gestimuleerd, gevoed en verzorgd. De huidexpert geeft u een gezichtsmassage die de huid ontspant. Ook wordt er een speciaal masker gebruikt om de huidfuncties naar behoeven te stimuleren of juist te kalmeren. De huidverzorgende behandeling houdt de huid in een goede conditie. U gaat naar huis met een mooie en stralende huid.

Skin Treatment special (75 minuten)

Deze speciale behandeling is zeer geschikt om uw huid in topconditie te brengen. Het MultiVitamin Power Serum met een hoge concentratie aan werkstoffen dringt diep door in de huid en stimuleert de huidfuncties. Om de impact van de vitamines op de huid te optimaliseren wordt er een speciaal masker gebruikt. De ontspannende massage die onderdeel is van de behandeling geeft de huid weer energie. Na afloop is uw huid in topconditie en voelt heerlijk zacht aan

Skin Treatment super (90 minuten)

Deze zeer uitgebreide en intensieve behandeling is het neusje van de zalm. Er worden zeer hoogwaardige werkstoffen gebruikt die diep doordringen in de huid. Ook wordt bij deze geavanceerde behandeling de modernste apparatuur ingezet. Verder past de huidexpert speciale massagetechnieken toe om de huid te stimuleren tot verbetering. Dit alles zorgt voor een gezonde en stralende huid die heerlijk veerkrachtig, soepel en zijdezacht aanvoelt.