Skin Flash voor een snel resultaat

Soms hebt u wel behoefte om iets aan uw uiterlijk te laten doen, voor een wat meer verzorgde en stralende look, maar hebt u niet genoeg tijd voor een al te uitgebreide behandeling. Bij Skin Sense is het mogelijk om in zo’n geval te kiezen voor een van onze Flash Treatments. Dit zijn korte behandelingen van 20 tot 60 minuten, bedoeld om bijvoorbeeld de huid even op te frissen, de wenkbrauwen mooi te modelleren of storende haartjes in het gezicht of op het lichaam te verwijderen.

Aan u de keuze uit welke onderdelen de behandeling moet bestaan. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een korte gezichtsreiniging gecombineerd met het epileren van de wenkbrauwen. Of u laat uw bovenlip en kin harsen en de wenkbrauwen epileren. Of de onderbenen ontharen en de wimpers verven. Net wat u op dat moment het belangrijkste vindt.

MicroZone Treatment

Dit is een perfecte Flash Treatment voor mensen die graag een mooiere huid willen maar niet de tijd hebben voor een uitgebreide behandeling. Er wordt gestart met een professionele gezichtsreiniging, waarna de huid in 14 zones wordt verdeeld en dan zone voor zone wordt geanalyseerd. Met deze unieke Face Mapping methode van Dermalogica kan de huidconditie per zone zeer helder in kaart worden gebracht. Hierna wordt er één specifiek probleem of één bepaalde zone aangepakt. In overleg wordt er bijvoorbeeld gekozen voor behandeling van onzuiverheden op de kin en neus, of verhelderen van de ogen of een algehele exfoliatie om de totale gezichtshuid mooi glad te maken.

Deze behandeling is ook ideaal voor mensen die in korte tijd eens willen kennismaken met Skin Sense.