Margriet Bakker gediplomeerd huidspecialiste en expert
in huidverbetering & anti-ageing

Sinds 3 juli 2015 ben ik de gelukkige eigenaar van Skin Sense, een praktijk voor huidverbetering en anti-ageing.  Mijn passie is mensen blij maken met een mooie en gezonde huid. Het oplossen van huidproblemen, het verbeteren van de huid en het geven van huidverzorgingsadviezen aan klanten, geven mij veel voldoening.

Ervaringen en opleidingen

Na mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Groningen.heb ik een aantal jaren gewerkt als leidinggevende. Daarna besloot ik de vakopleidingen voor huidspecialisten te volgen en ben inmiddels alweer 10 jaar gediplomeerd huidspecialiste.

Na eerst een aantal jaren met veel plezier ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schoonheidsinstituten, besloot ik mijn vakkennis verder uit te breiden en mij zelfstandig te vestigen als huidspecialiste. De combinatie van opleidingen komt mij in de praktijk goed van pas. Naast het geven van behandelingen, kan ik de klanten ook begeleiden en adviseren bij het verbeteren en gezonder maken van hun huid.

Huidexpert word je niet zomaar

De afgelopen 10 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd in huidverbetering en anti-ageing. Naast het volgen van de International Beauty Therapist opleiding volgde ik tientallen trainingen bij het expertisecentrum van Dermalogica en trainingen in voedingssupplementen. Om in de praktijk met moderne  technieken en apparatuur te werken heb ik een opleiding gevolgd en ben ik gecertificeerd.  Als huidexpert begrijp ik het belang van persoonlijke aandacht en advies voor de klanten en daarom wil ik mijn expertise graag delen.  

“Samen werken aan prachtige resultaten met behandelingen en producten van topkwaliteit.”​

Sinds 3 juli 2015: Skin Sense