Skin Anti-ageing

Deze anti-ageing behandeling is geschikt voor het tegengaan van de eerste tekenen van huidveroudering. De spankracht van de huid neemt erdoor toe en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Tijdens de behandeling maakt de huidexpert gebruik van de modernste technieken en apparatuur, zoals bijvoorbeeld iontoforese om de huid te polijsten en onvolkomenheden (rimpeltjes, fijne lijntjes, littekens, vlekjes, etc.) te verminderen of zelfs helemaal te verwijderen. De behandeling is zeer geschikt om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Skin Anti-aging special

Deze krachtige anti-aging behandeling geeft een zeer goed resultaat bij een zichtbaar verouderde huid. De stevigheid van de huid neemt toe en de huid zal zich herstructureren. Tijdens de behandeling maakt de huidexpert gebruik van de modernste technieken en apparatuur, zoals bijvoorbeeld iontoforese voor het dieper in de huid brengen van huidverbeterende werkstoffen, hoogfrequente golven voor het aanmaken van nieuwe cellen en collageen, wat zorgt voor herstel en verjonging van de huid, en ultrasound om de huid te verstevigen en fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. De behandeling is zeer geschikt om de huid te verjongen en verdere huidveroudering tegen te gaan.

Skin Anti-aging kuur

Deze anti-aging kuur is een therapie voor huidverjonging en huidverbetering. De huid wordt zichtbaar steviger en stralender en krijgt haar jeugdigheid terug. Ook zorgt de kuur voor een zichtbare verfijning van de huidstructuur. De kuurbehandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur.

Een complete kuur bestaat uit 3, 6 of 9 behandelingen, met een interval van 1 tot 3 weken. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Rimpeltjes en ouderdomsvlekken verminderen of verdwijnen helemaal. De kuur kan worden toegepast op het gezicht, de hals en het decolleté.