Acne behandeling / Acne behandeling uitgebreid

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Het kan hardnekkig zijn: mensen met acne proberen vaak zelf allerlei middeltjes uit die dan niet blijken te helpen of die het probleem zelfs erger maken. Maar een mooie gave en gezonde huid is meestal echt wel haalbaar, als de huid maar op de juiste manier wordt behandeld en verzorgd – zowel vanaf de buitenkant als van binnen uit.

Omdat er verschillende soorten acne zijn, biedt Skin Sense u een behandeling op maat. De huidexpert maakt samen met u een huiddiagnose, stelt een behandelplan op en begeleidt u bij de thuisverzorging. Voor een optimaal herstel van de huid ontvangt u een persoonlijk advies over voeding, supplementen en hygiëne. Uiteindelijk zal de acne sterk verminderen of helemaal verdwijnen.

Couperose behandeling

Couperose is een huidaandoening die vooral vaak voorkomt bij mensen met een lichte huid. De gezichtshuid wordt ontsierd door rode vlekjes, die meestal bestaan uit zichtbare kleine bloedvaatjes. Rode vlekjes kunnen ook worden veroorzaakt door spinnaevi (spinvormige verwijde haarvaatjes) of bloedblaasjes.

Voor het behandelen van couperose, spinnaevi en bloedblaasjes maakt de huidexpert gebruik van de Epil 100, een elektro-chirurgisch apparaat dat zorgt voor stolling van de vaatjes en blaasjes. Deze methode is zeer effectief en biedt direct resultaat. Na afloop van de behandeling is de roodheid verdwenen en ziet de huid er weer veel egaler uit.

Behandeling bij huidverkleuringen

Soms treden er huidverkleuringen op in het gezicht. De oorzaak is meestal een goedaardige pigmentafwijking, ontstaan door huidveroudering of zonlicht. Bij deze behandeling worden de huidverkleuringen verminderd of geheel verwijderd. De huidexpert gebruikt hiervoor een aantal speciaal geselecteerde producten van het merk Dermalogica, eventueel in combinatie met de modernste diamond microdermabrasie-apparatuur voor het polijsten van de opperhuid. Na afloop ziet de huid er weer een stuk egaler en frisser uit.

Behandelingen voor de verschillende huidtypen

Om te kunnen zorgen voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk dat de huidbehandeling perfect wordt afgestemd op uw huidtype en de conditie van uw huid. Uw huid kan gevoelig zijn, droog, vet, onrustig, onzuiver, of een combinatie hiervan. De huidexpert maakt eerst een huiddiagnose: zij stelt vast welk huidtype u heeft, in wat voor conditie uw huid op dat moment verkeert, en – in overleg met u – wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Daar stemt zij de aanpak en de te gebruiken producten volledig op af. Zo kan uw huid optimaal in balans worden gebracht

Extra bij te boeken bij uw gezichtsbehandeling

Microdermabrasie 10 minuten € 30

Skin Sense biedt u de mogelijkheid om als extraatje naast een andere gezichtsbehandeling gebruik te maken van de geavanceerde techniek van diamond microdermabrasie. Dit is een fantastische methode, geschikt voor mannen en vrouwen, om de huid in korte tijd zichtbaar en voelbaar te verbeteren. Met behulp van de modernste microdermabrasie-apparatuur wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd – geheel pijnloos. Dit zorgt ervoor dat oneffenheden (rimpeltjes, fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken, etc.) verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Na afloop gaat u naar huis met een heerlijk gladde en frisse huid die direct egaler oogt.